Vacature logistiek bediende

 

De Proefbrouwerij is op zoek naar jouw talent!

Wij zijn een familiale en onafhankelijke brouwerij, opgericht in 1996 te Lochristi. Sindsdien is De Proefbrouwerij uitgegroeid tot een sterkhouder in het loonbrouwen.
Kwaliteitsvolle producten en vooruitstrevende technologie dragen we dan ook hoog in het vaandel. In onze gistingstanks vind je een brede waaier aan bierstijlen en innovatieve dranken terug.
Met een steeds groeiende markt blijft de brouwerij uitbreiden en houdt ze zich klaar voor de dranken van de toekomst.

Daarom zijn wij op zoek naar een logistiek bediende.
Als logistiek bediende zal je een belangrijke spilfiguur worden. Je staat dagelijks in contact met de klanten en de transportfirma’s. Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte opvolging van de transporten.

Jouw taak bestaat er uit een correcte opvolging te garanderen van o.a. de bestellingen en leveringen om zo een optimaal stockbeheer na te streven.
Je bent gemotiveerd, leergierig en streeft de beste kwaliteit na.
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Je kan je ook uit de slag trekken in het Frans.
Je hebt een gevorderde kennis van Excel en bent gebeten door cijfers en het opstellen van rekenbladen.
Je beschikt over een bachelor diploma.

Wat bieden wij jou aan:

Je werkt in een dagploeg van 7u30 tot 17u15, voltijds op 4 dagen van maandag tot donderdag(!) aan een correcte verloning.
We bieden jou een stabiele werkomgeving aan binnen een enthousiast team.
Je geniet een degelijke opleiding binnen je afdeling en krijgt tijdens je loopbaan kans tot bijkomende opleidingen, zodat je kan meegroeien met het bedrijf.

Voor de aanwerving van nieuwe collega’s werken wij samen met  mojo uitzendbureau.

Datum vacature: 05 oktober 2021